برند وان پلاس که کلمه قاتل پرچمدار رو با گوشی های خوش ساخت و قدرتمند خودش با نصف قیمت یه گوشی پرچمدار به جهانیان معرفی کرد، بعد از معروف شدن و عرضه گوشی های سری وان پلاس 7، تبدیل به یکی از تولیدکنندگان همین گوشی های پرچمدار گرون قیمت شد و دیگه گوشی های قاتل پرچمدار موفقی نتونست معرفی کنه. مشکلات و باگ های نرم افزاری و گرون بودن قیمت نسبت به رقبای دیگه باعث شد وان پلاس این جایگاه خودش رو به رقبای چینی دیگه در این بازه بده. اما با معرفی و عرضه موفق گوشی OnePlus 11 مجدد تونست خودش رو به عنوان یکی از سردمداران این حوزه معرفی کنه. گوشی Oneplus 11R نسخه حدودا 600 دلاری و اقتصادی تر وانپلاسه که در بازار هند عرضه شده و امروز میخوایم این گوشی جدید و جذاب رو بررسی کنیم. با بررسی مشخصات گوشی Oneplus 11R با آخر این مقاله همراه ما باشید.
بررسی طراحی وان پلاس 11R
گوشی وان پلاس 11r با طراحی و ظاهر برادر بزرگتر خودش ساخته شده و فقط در کیفیت ساخت و متریال استفاده شده کمی تفاوت بین این دو گوشی وجود داره. قسمت پشتی از شیشه مات با یه جنس نرم و جالبی ساخته شده که به صورت خمیده به فریم وصل میشه. جزیره دوربین ها به صورت دایره ای روی این قسمت قرار گرفته که با یه بخش مجزا از بدنه پشتی به فریم پیوند میخوره. 3 تا لنز اصلی و یه فلش LED توی این دایره قرار گرفتن و بیرون زدگی زیادی ندارند. از همکاری وانپلاس و Hasselblad تو بخش دوربین هم خبری نیست. وسط گوشی هم لوگو وان پلاس قرار داره. تنوع رنگ بدنه خیلی زیاد نیست و فقط توی دو رنگ مشکی (Sonic Black) و نقره ای (Galactic Silver) عرضه میشه. البته طراحی مات و تکسچر خاص منحصر به رنگ مشکیه و برای رنگ نقره ای از جنس شیشه معمولی نسبتا براق استفاده شده. برای محافظت این بخش در مقابل خط و خش از گوریلا گلس 5 استفاده شده ولی از گواهی IP برای گوشی خبری نیست که بیشتر به خاطر قیمت اقتصادی تر این گوشی استفاده نشده. متریال استفاده شده برای گوشی کیفیت خوبی داره و باعث شده در کنار قطعات دیگه، وزن گوشی کمی بالا بره و به حدود 204 گرمه برسه. البته تقسیم وزن مناسبه و خیلی بالای گوشی سنگینی زیادی نمیکنه و در کنار حالت خمیده قسمت پشتی استفاده از گوشی در طولانی مدت خیلی اذیت کننده نیست.

به خاطر خمیده بودن صفحه نمایش و قسمت پشتی و وزن سنگین گوشی فریم هم به صورت خمیده طراحی شده و در لبه ها بخش خیلی کمی رو به خودش اختصاص میده. در این بخش برای ارزون تر شدن از پلاستیک استفاده ولی ظاهرش شبیه به فلزه. سمت راست گوشی دکمه پاور قرار داره و بعد از چند وقت غیبت دکمه محبوب و کاربردی سایلنت برگشته و در بالای این بخش قرار گرفته. سمت چپ هم دکمه های کم و زیاد کردن صدا قرار داره که به سبک گوشی های آیفونی باعث دسترسی راحت تر به این دکمه ها میشه. بالای گوشی میکروفون و فرستنده مادون قرمز دیده میشه که خیلی توی گوشی های این بازه قیمتی استفاده نمیشه و بودنش میتونه برای برخی افراد جالب و کاربردی باشه. پایین گوشی هم اسپیکر، میکروفون، پورت تایپ سی و درگاه سیم کارت قرار داره که فقط از دو سیم کارت پشتیبانی میکنه و خبری از پشتیبانی کارت حافظه جانبی نیست.
طراحی زیبا و کم حاشیه صفحه نمایش که به صورت خمیده ساخته شده، تقریبا هیچ کم و کاستی نداره و از دیدن محتوای ویدیویی میتونید لذت ببرید. دوربین سلفی وسط صفحه توی یه پانچ هول کوچیک جا خوش کرده و بالای اون اسپیکر مکالمه قرار داره که به عنوان اسپیکر دوم و استریو هم استفاده میشه. گوشی وان پلاس 11R با اینکه گوشی سنگین و بزرگی به حساب میاد ولی این وزن و ابعاد بزرگ خیلی اذیت کننده نیست و کیفیت ساخت هم بسیار خوبه و با اینکه در بعضی جاها از میانبر برای کاهش هزینه های استفاده شده، میتونید حس یه گوشی بالارده و خوب رو با این گوشی داشته باشید.
بررسی صفحه نمایش وان پلاس 11R
صفحه نمایش 6.74 اینچی Fluid AMOLED با رزولوشن 1240 در 2772 پیکسلی (1.5K) و نرخ به روز رسانی 120 هرتزی برای گوشی 11r استفاده شده. امکان نمایش بیش از 1 میلیارد رنگ و رزولوشن بالای صفحه باعث شده ترکیب رنگ و وضوح اون بسیار زیاد باشه و رنگ های گرم و شفاف و تو چشم باشند. قابلیت +HDR10 هم به کار رفته تا موقع تماشای ویدیو و یا محتوایی که از این قابلیت استفاده میکنه لذت کامل رو ببرید. نرخ به روز رسانی به صورت هوشمند با توجه به برنامه و کاری که میکنید تغییر میکنه تا هم تجربه روونی موقع استفاده از گوشی داشته باشید و هم مصرف باتری بهینه بشه. تاچ سمپلینگ 360 هرتزی هم تا حدودی باعث روون تر شدن پاسخ دهی صفحه نمایش به خصوص توی بازی های اکشن و با عکس العمل بالا میشه. روشنایی صفحه نمایش جوابه و در حالت خودکار تا 1450 نیت زیاد میشه تا در نور زیاد و محیط های پر نور هم بتونید به راحتی و بدون مشکلی از گوشی استفاده کنید.
صفحه نمایش به صورت خمیده و با حاشیه خیلی کمی ساخت شده ولی این خمیدگی خیلی اذیت کننده نیست و تاچ های اشتباهی خیلی رخ نمیده. اما برای نصب و پیدا کردن گلس مناسب به مشکل میخورید، گوریلا گلس پیش فرضی هم روی صفحه نصب نشده و موقع استفاده خیلی باید حواستون به صفحه باشه. حسگر اثر انگشت روی صفحه نمایش قرار داره و سرعت و دقت خوبه و مثل گوشی های گرون تر وان پلاس عمل میکنه.
مشخصات باتری Oneplus 11R
وان پلاس در بخش باتری کم کاری نکرده و از یه باتری 5000 میلی آمپر ساعتی برای گوشی وان پلاس 11R استفاده کرده. شارژدهی باتری با توجه به قدرت سخت افزاری و جزئیات صفحه نمایش کاملا خوب و بهینه است و با استفاده معمولی و عادی از گوشی میتونه حدود یه روز کامل (حدود 7 ساعت اسکرین تایم) شارژدهی کنه.

در بخش شارژ شدن هم خیالتون راحت باشه چون وان پلاس یه آداپتور 100 واتی هایپر شارژ توی جعبه قرار داده که با استفاده از اون شارژ گوشی توی حدودا 30 دقیقه کاملا شارژ میشه و نیازی نیست برای شارژ مجدد خیلی صبر کنید. شارژدهی خوب و سرعت شارژ بسیار بالا باعث میشه در این بخش هیچ کمبودی احساس نکنید.
بررسی دوربین وان پلاس 11R
بخش دوربین هم به طبع اقتصادی شدن گوشی و کاهش قیمت کاستی هایی نسبت به نسخه وان پلاس 11 داره و با توجه به قیمت خیلی در حد بخش های دیگه گوشی ظاهر نشده. البته گوشی های وان پلاس در کل عملکرد دوربین خیلی خوبی ندارند و به پای رقبای دیگه خودشون نمیرسن و بیشتر افراد به خاطر طراحی، قدرت سخت افزاری خیلی خوب و داشتن یه رابط کاربری نزدیک به اپل سراغ گوشی های این برند میرند. از سه تا دوربین 50 مگاپیکسلی اصلی، 8 مگاپیکسلی اولترا واید و 2 مگاپیکسلی ماکرو برای این گوشی استفاده شده و خبری از لنز تله فوتو که روی وان پلاس 11 قرار گرفته نیست. لنز اصلی از سنسور Sony IMX890 استفاده میکنه و توی عکس ها رنگ های طبیعی گرفته میشه و جزئیات زیاد و دینامیک رنج مناسبی دارن. در نور کم اکسپوژر عکس ها مناسبه و نویز کمی توی اونها دیده میشه. عکس های پرتره هم با همین لنز گرفته میشه و جزئیات و رنگ خوب و مناسبی داره. لنز اولترا واید کمی افت کیفیت داره و رنگ ها سرد و بی روح ثبت میشن. لنز ماکرو هم تقریبا بی فایده است و خیلی کیفیت خوب و مناسبی نداره.

دوربین اصلی قابلیت فیلمبرداری 4K تا 60 فریم بر ثانیه رو داره. کیفیت فیلم ها و دینامیک رنج خوبه و جزئیات مناسبی توی اونها دیده میشه. لرزشگیر اپتیکال هم برای این سنسور استفاده شده که خیلی عملکرد مناسبی نداره و بعضی وقتها خوب عمل نمیکنه.
دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی در شرایط نوری مناسب سلفی های شارپ با جزئیات خوب و رنگ های طبیعی ثبت میکنه. امکان فیلمبرداری 1080 تا 30 فریم رو هم داره.
در کل همون طور که گفتیم بخش دوربین جزو نقاط قوت این گوشی به حساب نمیاد و نمیتونید از اون انتظار یه دوربین پرچمدار رو داشته باشید و بیشتر میتونه پاسخ نیازتون به یه دوربین معمولی بعضی وقت ها خوب رو بده.
بررسی عملکرد پردازشی و نرم افزاری Oneplus 11R
به دلیل ذات اقتصادی تر و قاتل پرچمدار بودن گوشی نباید انتظار جدیدترین تراشه و پردازنده رو داشته باشیم برای همین از تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 استفاده شده که هنوز قدرت بسیار خوبی داره و به راحتی از پس جدیدترین بازی ها با گرافیک بالا و فریم خوب برمیاد. سیستم خنک کننده به کار رفته به خوبی مشکل دمای پردازنده اسنپدراگون رو مدیریت میکنه و با افت ناگهانی و زیاد در استفاده طولانی مدت طرف نیستیم. البته دما موقع استفاده سنگین تا حدودی بالا میره و به رنج 40 تا 42 درجه سانتی گراد میرسه. این گوشی توی دو نسخه با 8/16 گیگ رم و 128/256 گیگ حافظه ذخیره سازی عرضه میشه که اگه حافظه ذخیره سازی بیشتر براتون مهمه باید سراغ نسخه با رم 16 برید و هزینه نسبتا بیشتری بپردازید.

رابط کاربری سبک و روون وان پلاس یعنی OxygenOS 13 بر پایه اندروید 13 برای این گوشی استفاده شده. مشکلات و باگ هایی که در نسخه های قبلی دیده میشد و باعث شده بود تجربه کلی استفاده از گوشی صدمه ببینه برطرف شده و وان پلاس مجدد با یه تجربه روون و سبک برگشته تا دل طرفدارها رو به دست بیاره. به گفته وان پلاس 3 نسخه آینده اندروید برای گوشی 11r عرضه میشه و تا 4 سال هم آپدیت های امنیتی جدید رو دریافت میکنه.
مشخصات اسپیکر وانپلاس 11R
وان پلاس از یه سیستم پخش استریو برای این گوشی استفاده کرده و صدا به طور همزمان از اسپیکر مکالمه و اسپیکر پایین گوشی پخش میشه. کیفیت صدا بسیار خوبه و صدا به صورت بالانسی از بالا و پایین گوشی پخش میشه. بلندی کمی فدای کیفیت شده و نباید انتظار صدای خیلی بلند و فراگیری رو داشته باشید. از جک 3.5 میلیمتری صدا هم خبری نیست و یا باید از تبدیل تایپ سی استفاده کنید و یا از هندزفری بلوتوثی که به لطف بلوتوث ورژن 5.3 به کار رفته تاخیر کم و مصرف باتری بهینه تری میتونید داشته باشید.

آیا گوشی OnePlus 11R ارزش خرید دارد؟
طراحی خوش دست و خوش ساخت و زیبا، صفحه نمایش پر نور و با جزئیات با رنگ های طبیعی، پردازنده قدرتمند و پرچمدار که به راحتی سال ها از پس بازی ها و برنامه های سنگین بر میاد در کنار یه رابط کاربری سبک و روون و خاص که دیگه باگ های اذیت کننده نداره و یه باتری با شارژدهی خوب و سرعت شارژ عالی به همراه آداپتور داخل جعبه جزو نقاط مثبت گوشی وان پلاس 11r به حساب میان. البته دوربین خیلی خاص و راضی کننده نیست و به دلیل خاص بودن گوشی هم خودش و هم لوازم جانبیش به شدت در بازار ایران کمیابه و به خاطر همین باید هزینه بیشتری نسبت به باقی گوشی های 600 دلاری بازار بکنید. این گوشی اوایل اسفند عرضه شده و فعلا خبری از وارد شدنش به لیست قیمت گوشی های بازار ایران نیست ولی اگه برای خرید گوشی با دلتون تصمیم میگیرید نه با عقلتون و طرفدار برند وان پلاس هستید، گوشی OnePlus 11R نسبت به OnePlus 11 ارزش خرید مناسبی داره و اگه خیلی پردازنده و امکانات به روز و داشتن بدنه به آخرین گواهی های مقاومتی اهمیت زیادی براتون نداره، خرید oneplus 11r میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه.
برچسب ها:
گوشی شیائومی ردمی نوت 11R از سری محبوب و پرفروش ردمی نوت 11 به صورت محدود با قیمت حدودی 8 میلیون تومان وارد بازار ایران شده که مثل باقی محصولات شیائومی که برندهای ردمی و پوکو رو برای نقاط مختلف دنیا و چین با بدنه یکسان ولی با یک سری تغییرات عرضه میکنه، همون پوکو M4 5G برای بازار چین به حساب میاد که به بازار ایران هم راه پیدا کرده. با بررسی مشخصات گوشی Redmi Note 11R شیائومی همراه ما باشید تا گوشی 170 دلاری رو بررسی کنیم و ببینم مثل باقی گوشی های ردمی سری Note 11 ارزش خرید داره یا خیلی آش دهن سوزی نیست؟!
بررسی طراحی شیائومی ردمی Note 11R
شیائومی بدنه گوشی Poco M4 5G رو بدون هیچ تغییر خاصی برای این گوشی استفاده کرده و حتی نوار مشکی معروف پوکو در بخش دوربین رو هم حذف نکرده و باعث شده که این گوشی شباهت بیشتری به خانواده پوکو داشته باشه تا سری ردمی. بدنه کاملا از پلاستیک ساخته شده و قاب پشتی از یه پلاستیک با یه تکسچر طرح چرم مانند استفاده میکنه که کثیفی و خط و خش رو کمتر نشون میده. قسمت پشتی با یه طراحی خمیده به فریم گوشی متصل میشه تا بهتر توی دست قرار بگیره و در استفاده طولانی مدت خیلی شما رو اذیت نکنه. دو تا لنز دوربین به صورت عمودی به همراه فلش LED توی یه بیرون زدگی مستطیلی شکل که کل قسمت پشت گوشی رو در بر میگیره و از جنس پلاستیک براق مشکی ساخته شده قرار گرفته که شما رو یاد گوشی های پوکو میندازه و فقط به جای لوگوی پوکو در انتهای این بخش، لوگوی Redmi قرار گرفته.

فریم دور گوشی از پلاستیک براق تخت ساخته شده که شباهت زیادی به فلز داره. بالای گوشی جک 3.5 میلیمتری صدا و میکروفون قرار داره، سمت راست دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور جا خوش کرده، حسگر اثر انگشت هم با دکمه پاور ترکیب شده که سرعت و دقت خوبی داره. لبه پایینی تک اسپیکر، میکروفون، و پورت تایپ سی قرار گرفته. سمت چپ گوشی هم خشاب سیم کارت کار گذاشته شده که از دو سیم کارت و یه کارت حافظه جانبی به طور همزمان پشتیبانی میکنه.
وزن گوشی در حدود 200 گرمه که تا حدودی در رده گوشی های سنگین وزن قرار میگیره ولی به خاطر خمیدگی قسمت پشتی خیلی دست گرفتن گوشی اذیت کننده نیست. از گواهی IP و محافظت در مقابل گرد و غبار و آب هم خبری نیست. در مجموع طراحی گوشی کاملا تکراریه و خلاقیت خاصی توی ساختش به کار نرفته ولی با توجه به ماهیت اقتصادی گوشی redmi note 11r ایراد خاصی نمیشه بهش گرفت.
مشخصات صفحه نمایش شیائومی ردمی نوت 11r
صفحه نمایش 6.58 اینچی با پنل IPS LCD حاشیه نسبتا زیادی داره و حدود 83.6 درصد از پنل جلویی رو نمایشگر تشکیل داده و طراحی نسبتا قدیمی با حاشیه زیاد از پایینه. دوربین سلفی توی یه ناچ قطره ای بالای صفحه نمایش قرار گرفته. کیفیت و جزئیات تصویر مناسبه و مشکل خاصی نداره اما روشنایی و زاویه دید اذیت کننده است و توی محیط بیرون از خونه استفاده از گوشی رو سخت میکنه. کنتراست و دقت رنگ ها هم مناسب نیست. نرخ به روز رسانی 90 هرتزی باعث میشه استفاده از گوشی کمی روون تر بشه و کمی تجربه استفاده از این بخش بهبود پیدا کنه.

مشخصات باتری شیائومی Redmi Note 11R
باتری 5000 میلی آمپری در کنار پردازنده و صفحه نمایش کم مصرف باعث شده شارژدهی گوشی خوب باشه و با استفاده معمولی از گوشی میتونید یه روز کامل از گوشی استفاده کنید. اگه استفاده سبک تری داشته باشید، شاید آخر روز مقداری از شارژ هم باقی بمونه. سرعت شارژ با توجه به باقی گوشی های شیائومی توی این بازه قیمتی خوب نیست و استفاده از یه آداپتور 18 واتی برای یه گوشی از خانواده نوت 11 برای این گوشی کمی عجیبه و دقیقا از همون آداپتور گوشی M4 5G برای این گوشی هم استفاده شده. فست شارژ گوشی توی حدودا نیم ساعت 30 درصد گوشی رو شارژ میکنه و فول شارژ شدن حدود 2 ساعت زمان میبره که نسبتا تایم زیادیه برای این گوشی و برخلاف گوشی های دیگه شیائومی نباید انتظار سرعت شارژ خیلی بالا رو ازش داشته باشید.

بررسی عملکرد دوربین شیائومی ردمی Note 11r
برای بخش دوربین ردمی نوت 11r شیائومی از لحاظ تنوع خیلی عملکرد خوبی دیده نمیشه و فقط از دوتا سنسور 13 مگاپیکسلی اصلی و 2 مگاپیکسلی تشخیص میدان عمق برای این گوشی استفاده شده. در شرایط نوری مساعد کیفیت و جزئیات عکس ها قابل قبوله ولی اگه شرایط نوری مساعد نباشه یا دستتون خیلی بلرزه کیفیت عکس ها خیلی چنگی به دل نمیزنه.

توی عکس های پرتره سوژه به خوبی جدا میشه اما کیفیت بعضی اوقات افت میکنه و یا صورت و سوژه تار و محو میشه. دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی هم مثل لنز اصلی در شرایط نوری ایده آل و بدون لرزش عکس های قابل قبولی ثبت میکنه ولی در مجموع کیفیت عکس ها خیلی تعریفی نداره. هر دو دوربین اصلی و سلفی فقط با کیفیت 1080 و نرخ 30 فریم میتونن فیلمبرداری کنن و کیفیت ویدیوها تقریبا کار راه بندازه و نباید خیلی انتظار زیادی ازشون داشته باشید. در مجموع کیفیت دوربین اصلا در حد و اندازه یه گوشی توی این بازه نیست و تعریفی نداره.
بررسی عملکرد پردازشی و نرم افزاری شیائومی Redmi Note 11R
تراشه مدیاتک دایمنستی 700 عملکرد مناسب و قاب قبولی در گوشی ردمی نوت 11r داره. در استفاده روزمره و عادی همه چی بدون مشکل و لگ خاصی اجرا میشه. بازی های سبک و با گرافیک پایین رو هم به راحتی و بدون مشکل اجرا میکنه. توی بازی های نسبتا سنگین تر مثل کالاف جزئیات گرافیکی رو باید پایین بیارید تا تجربه مناسبی داشته باشید. البته بعد از حدود نیم ساعت بازی و با افزایش دمای گوشی کمی لگ و باگ بیشتر میشه. گوشی ردمی Note 11R در سه نسخه با 4/6/8 گیگ رم و 128 گیگ حافظه ذخیره سازی عرضه شده.
مثل باقی گوشی های اقتصادی شیائومی از رابط کاربری MIUI 13 و اندروید 12 برای این گوشی استفاده شده. رابط کاربری مشکل خاصی نداره و همه چی روون و بدون مشکل اجرا میشه. امکانات شخصی سازی خاص شیائومی اینجا هم دیده میشه که دست شما رو تا حد زیادی در این زمینه باز میزاره. برنامه های تبلیغاتی زیاد و از پیش نصب شده هم آفت جون همه گوشی های شیائومی به حساب میاد و اینجا هم دیده میشه. پشتیبانی نرم افزاری شیائومی برای گوشی های پرفروش خودش خیلی خوب و زبانزد نیست و این وضعیت توی نسخه های اقتصادی تر گوشی ها خیلی حادتر میشه و به احتمال زیاد این گوشی در آینده آپدیت های بزرگ نرم افزاری زیادی دریافت نکنه.
بررسی عملکرد اسپیکر ردمی Note 11R
یه بخش دیگه که بیشتر باعث شده گوشی redmi note 11r بیشتر اقتصادی باشه تا میان رده، استفاده از اسپیکر مونو برای گوشیه. بلندی صدا مناسبه ولی کیفیت و تفکیک و بیس اصلا مناسب نیست. به خاطر محل قرارگیری اسپیکر هم اگه حواستون نباشه با قرارگیری دست روی اسپیکر به راحتی میتونید صدا رو خفه کنید.

آیا گوشی Redmi Note 11R ارزش خرید داره؟
گوشی redmi note 11r طراحی خوب و مناسب ولی تکراری داره، صفحه نمایش کار راه بندازه ولی مشکلات خاصی داره که باعث میشه خیلی راضیتون نکنه. عملکرد پردازشی و نرم افزار برای استفاده معمولی و کمی بازی مناسبه. شارژدهی بسیار خوبه اما سرعت شارژ تعریفی نداره و دوربین هم اصلا در حد اندازه یه گوشی میان رده اقتصادی ظاهر نمیشه. با توجه به قیمت 170 دلاری این گوشی و موجودی خیلی محدودش توی بازار ایران و به طبع اون کمبود لوازم جانبی و پشتیبانی نرم افزاری ضعیف شیائومی در آینده، این گوشی تقریبا ارزش خرید نداره و اگه سراغ خرید ردمی نوت 11 یا گوشی های دیگه شیائومی مثل پوکو M5s توی لیست قیمت گوشی شیائومی برید، به نسبت قیمت عملکرد بسیار بهتری توی اکثر بخش ها میتونید داشته باشید و تقریبا هیچ دلیل قانع کننده ای برای خرید این گوشی نسبت به نمونه های دیگه شیائومی توی همین رنج قیمتی وجود نداره.
مشخصات Xiaomi Redmi Note 11R
Status Available. Released 2022, September 30
Announced 2022, September 30
Dimensions 164 x 76.1 x 8.9 mm (6.46 x 3.00 x 0.35 in)
Weight 201 g (7.09 oz)
Build Glass front, plastic frame, plastic back
SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
رنگ بندی Black, Blue, Gray
Resolution 1080 x 2408 pixels, 20:9 ratio (~401 ppi density)
Size 6.58 inches, 104.3 cm2 (~83.6% screen-to-body ratio)
نوع IPS LCD, 90Hz, 400 nits (typ)
Charging 18W wired
نوع Li-Po 5000 mAh, non-removable
دو گانه 13 MP, f/2.2, (wide), PDAF 2 MP, f/2.4, (depth)
ویژگی LED flash, HDR, panorama
ویدئو 1080p@30fps
ویژگی ها HDR
ویدئو 1080p@30fps
تکی 5 MP, f/2.2, (wide)
Internal UFS 2.2
Card slot microSDXC (dedicated slot)
CPU Octa-core (2×2.2 GHz Cortex-A76 & 6×2.0 GHz Cortex-A55)
GPU Mali-G57 MC2
Chipset MediaTek MT6833 Dimensity 700 (7 nm)
Sensors Fingerprint (side-mounted), accelerometer, proximity, compass
3.5mm jack 24-bit/192kHz audio
بلندگو Yes
5G bands 1, 5, 8, 28, 41, 78
2G bands CDMA 800
Technology GSM / CDMA / HSPA / LTE / 5G
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G bands 1, 3, 5, 7, 8, 34, 38, 39, 40, 41
Speed HSPA, LTE-A, 5G
Positioning GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Infrared port Yes
USB USB Type-C 2.0, OTG
Radio No
NFC No
Bluetooth 5.1, A2DP, LE
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct
برچسب ها:
شیائومی یکی از پرکار ترین شرکت های تولید کننده لوازم جانبی و گوشی های هوشمند به حساب میاد و برای بازار های مختلف جهان هر ماه انواع محصولات خودش رو عرضه میکنه. برای تنوع بیشتر محصولات و گرفتن سهم بازار بیشتر، شیائومی با استفاده از برند پوکو سعی کرده در کشورهای آسیایی به خصوص هند حضور پر رنگ تری داشته باشه و نمونه های اقتصادی متنوعی در این بازار عرضه کنه. گوشی Poco C55 جدیدترین محصول این شرکت در اوایل اسفند 1401 با قیمت حدودی 110 دلار در بازار هند عرضه شده و هنوز به طور رسمی وارد بازار ایران نشده. امروز میخوایم این گوشی سوپر اقتصادی ولی جالب رو بررسی کنیم و ببینیم با توجه به تنوع زیاد مدل های لیست قیمت گوشی بازار ارزش توجه داره یا نه؟ با بررسی مشخصات Poco C55 شیائومی همراه ما باشید.
بررسی طراحی گوشی Poco C55
اولین چیزی که با دیدن این گوشی میتونه نظر شما رو به خودش جلب کنه طراحی و متریال به کار رفته در این گوشیه که باعث میشه نسبت به قیمتش ارزش بیشتری پیدا کنه. از لحاظ ظاهر تفاوت خیلی خاصی بین این گوشی و باقی گوشی های اقتصادی پوکو وجود نداره. ولی علاوه بر پلاستیک از روکش چرم مصنوعی برای قسمت پشتی استفاده شده که هم مقاومت بیشتری در مقابل خط و خش و ضربه و کثیفی داره و هم ظاهر زیباتری به گوشی میده و میتونید گوشی رو بدون قاب هم با خیال راحت استفاده کنید. قاب پشتی به صورت دو تکه طراحی شده که با یه دوخت زیبایی در وسط گوشی به همدیگه متصل میشن.

جزیره دوربین برای طرفداران گوشی های پوکو کاملا آشناست و از همون بخش مستطیلی مشکی کشیده که کل قاب پشتی رو در بر میگیره استفاده شده. دو تا لنز اصلی به همراه یه فلش LED و نوشته AI که در یه دایره کوچیک قرار گرفته در یه مستطیل کوچیک در این بخش قرار گرفتن. حسگر اثر انگشت هم در کنار لنز های دوربین جا خوش کرده و با اینکه دسترسی خیلی خوبی نداره اما سرعت و دقت مناسبی داره و بودنش در این بازه قیمت نکته مثبتی به حساب میاد. در آخر هم لوگو Poco طبق معمول جا خوش کرده. با اینکه از پلاستیک و چرم مصنوعی برای این گوشی استفاده شده خیلی وزن گوشی زیاد نیست و در حدود 192 گرمه. به خاطر طراحی خمیده قسمت پشتی و قطر نسبتا کم گوشی (8.8 میلیمتر) استفاده از گوشی راحته و توی بلند مدت خیلی شما رو اذیت نمیکنه.

فریم پلاستیکی به صورت براق و شبیه به فلز و تخت کار شده. روی لبه راست دکمه پاور و دکمه کم و زیاد کردن صدا و روی لبه چپ درگاه سیم کارت (که به صورت همزمان از دو سیم کارت و یه کارت حافظه جانبی پشتیبانی میکنه) قرار گرفته. بالای گوشی برای دسترسی راحت جک 3.5 میلیمتری صدا و پایین گوشی هم تک اسپیکر، میکروفون و پورت میکرو USB قرار داره که تقریبا توی گوشی های حدود 100 دلار عادی به حساب میاد.
صفحه نمایش اما طراحی و ظاهر خاصی نداره و از همون دیزاین قدیمی گوشی های اقتصادی با حاشیه زیاد و یه ناچ قطره ای وسط صفحه نمایش استفاده میکنه. حدود 82.6 درصد از پنل جلوی گوشی رو نمایشگر پوشش میده و از بالا و پایین صفحه حاشیه زیادی داره. طراحی و کیفیت ساخت گوشی با توجه به اقتصادی بودن گوشی کاملا خوبه و باعث خاص شدن Poco C55 شده.
بررسی صفحه نمایش شیائومی Poco C55
صفحه نمایش بزرگ 6.71 اینچی با پنل IPS LCD و رزولوشن 720 و نرخ به روز رسانی 60 هرتزی کیفیت معمولی و قابل قبولی داره و خیلی پیکسل پیکسل شدن و به هم ریختگی رنگ ها با تغییر زاویه دید ایجاد نمیشه. روشنایی با اینکه خیلی بالا نیست ولی در محیط های نسبتا روشن قابل استفاده است و خیلی اذیت کننده نیست. تاچ سمپلینگ 120 هرتزی هم تا حدودی به پاسخ دهی بهتر صفحه نمایش به لمس ها و دستورها کمک میکنه. در مجموع صفحه نمایش برای استفاده معمولی و دیدن محتوای ویدیویی و فیلم، نیاز شما رو برطرف میکنه.
مشخصات باتری شیائومی پوکو سی 55
توی این بخش از یه باتری با حجم 5000 میلی آمپر ساعتی برای پوکو c55 استفاده شده که شارژدهی خوبی داره و با استفاده معمولی و روزمره مثل زنگ زدن، ارسال پیام و وب گردی معمولی، حدود 2 روز میتونید از گوشی استفاده کنید و اگه استفاده سنگین تری داشته باشید، یک روز کامل بهتون شارژ میده.

اما در بخش سرعت شارژ به خاطر استفاده از پورت قدیمی میکرو USB و آداپتور 10 واتی با توان پایین، باید زمان نسبتا زیادی برای شارژ مجدد گوشی در حدود 2 ساعت و نیم صبر کنید. از فست شارژ هم به خاطر پورت میکرو USB خبری نیست.
بررسی عملکرد دوربین شیائومی Poco C55
دو سنسور 50 مگاپیکسلی اصلی و 0.8 مگاپیکسلی برای تشخیص عمق روی این گوشی استفاده شده. لنز اصلی در شرایط نوری مناسب و ایده آل عکس های خوب و قابل قبولی با توجه به رنج قیمتیش میگیره و کاملا شما رو راضی میکنه. ولی در محیط داخلی و نور کم وضعیت خیلی بد میشه و نویز زیاد و همراه دینامیک رنج بدی توی عکس ها دیده میشه. با روشن کردن نایت مد هم خیلی اوضاع بهتر نمیشه. دوربین تشخیص عمق هم تقریبا فقط برای زیبایی کار استفاده شده و تاثیر خاصی توی عکس های پرتره نداره. امکانات زیادی توی برنامه دوربین نیست و در ساده ترین حالت ممکن ساخته شده.

دوربین سلفی مگاپیکسلی اصلا وضعیت خوبی نداره و در بهترین شرایط نوری و بدون لرزش دست میتونه عکس های معمولی و قابل استفاده بگیره ولی در بیشتر مواقع عکس ها تار میفته و مرده به نظر میاد. هر دو دوربین اصلی و سلفی میتونن ویدیوهای با کیفیت 1080 و 30 فریم بر ثانیه بگیرن که کیفیت بد نیست اما به خاطر نداشتن لرزشگیر، فقط باید برای ثبت ویدیو ثابت و با استفاده از گیمبال یا مونوپاد ازش استفاده کنید. در گوشی های اقتصادی نمیشه خیلی انتظار زیادی از دوربین ها داشت و اینجا هم نکته خاصی نمی بینیم و فقط در شرایط نوری مناسب میتونید عکس های نسبتا خوبی با دوربین گوشی Poco C55 بگیرید.
بررسی مشخصات پردازشی و رابط کاربری پوکو سی 55
استفاده از تراشه مدیاتک هلیو G85 باعث شده قدرت سخت افزاری نسبت به قیمت و رقبا خیلی مناسب و خوب باشه. در استفاده معمولی و روزمره مشکل و لگ خاصی دیده نمیشه. سراغ بازی کردن با این گوشی هم میتونید برید و برای مثال بازی کالاف رو با جزئیات پایین میتونه فریم قابل قبولی بده و خیلی لگ و باگ خاصی توی اجرا دیده نمیشه ولی انتظار یه تجربه روون بدون هیچ کندی رو نباید داشته باشید! البته به خاطر حافظه eMMC کمی سرعت لود بازی ها طولانی تره و باید کمی صبور هم باشید! گوشی پوکو C55 توی دو نسخه با 4/6 گیگ رم و 64/128 گیگ حافظه ذخیره سازی عرضه میشه. در نسخه با 6 گیگ رم، مولتی تسکینگ (اجرای چند اپ همزمان) هم بدون مشکل خاص و لگ زیادی میتونید انجام بدید و خیلی شما رو اذیت نمیکنه.
از رابط کاربری MIUI 13 و اندروید 12 برای این گوشی استفاده شده ولی رابط کاربری کمی توسط پوکو دستکاری شده و بعضی قابلیت های شخصی سازی و امکانات گوشی های میان رده شیائومی اینجا دیده نمیشه، البته در استفاده معمولی و روزمره خیلی مشکل خاصی پیش نمیاد و میتونید به راحتی از گوشی استفاده کنید. یه مشکل بزرگ در گوشی های شیائومی به خصوص پوکو حجم زیاد برنامه های تبلیغاتی از پیش نصب شده است که در ابتدای روشن کردن گوشی فضای زیادی از حافظه رو اشغال میکنه ولی میتونید اکثر این برنامه های رو حذف کنید و یه رابط کاربری بدون برنامه های مزاحم داشته باشید. به خاطر ذات اقتصادی گوشی، نباید انتظار پشتیبانی نرم افزاری خوبی رو داشته باشید و ممکنه آپدیت های نرم افزاری آینده به صورت منظم برای این گوشی عرضه نشوند.
مشخصات اسپیکر پوکو C55 شیائومی
تک اسپیکر گوشی صدای نسبتا بلندی داره و کیفیت صدا هم قابل قبول به حساب میاد ولی در بلندی بیشینه کمی به هم ریختگی صدا و نویز داره. جک 3.5 میلیمتری و بلوتوث ورژن 5 هم بخش صوتی گوشی سی 55 پوکو رو کامل میکنن.
آیا گوشی Poco C55 شیائومی ارزش خرید داره؟
طراحی و کیفیت ساخت خوب و جنس بدنه پشتی باعث میشه نسبت به قیمت پوکو سی 55 جذاب تر به نظر بیاد. به علاوه قدرت سخت افزاری خوب (به نسبت قیمت) و شارژدهی بسیار عالی باعث میشه این گوشی در بازه قیمتی خودش عملکرد بسیار راضی کننده ای داشته باشه. البته صفحه نمایش معمولی و دوربین وابسته در شرایط نوری خوب نیاز شما رو برطرف میکنن و خیلی اذیت کننده نیستند. داشتن حسگر اثر انگشت هم در این بازه میتونه یه نکته مثبت به حساب بیاد. با توجه به قیمت دلار و شرایط بازار نمیشه به طور قطع در مورد قیمت ریالی و نهایی این گوشی در بازار ایران نظر داد ولی با توجه به قیمت 110 دلاری و رقبای با قیمت مشابه، برای افرادی که دنبال یه گوشی خوش دست و زیبا و همچنین قوی که از پس اکثر کارهای روزمره بدون مشکل خاصی برمیاد میگردن، خرید Poco C55 میتونه یه گزینه بسیار خوب باشه و حتی در مقابل گوشی های نسبتا گرون تر از خودش هم میتونه حرف هایی برای گفتن داشته باشه.
Status Available. Released 2023, February 28
Announced 2023, February 21
Dimensions 168.8 x 76.4 x 8.8 mm (6.65 x 3.01 x 0.35 in)
Weight 192 g (6.77 oz)
Build Glass front (Panda Glass), eco leather back
SIM Dust and splash resistant
رنگ بندی Cool Blue, Power Black, Forest Green
Protection Panda Glass
Resolution 720 x 1650 pixels (~268 ppi density)
Size 6.71 inches, 106.5 cm2 (~82.6% screen-to-body ratio)
نوع IPS LCD
Charging 10W wired
نوع Li-Po 5000 mAh, non-removable
دو گانه 50 MP, f/1.8, (wide), PDAF 0.08 MP (depth)
ویژگی LED flash, HDR
ویدئو 1080p@30fps
ویژگی ها HDR
ویدئو 1080p@30fps
تکی 5 MP
Internal eMMC 5.1
Card slot microSDXC (dedicated slot)
CPU Octa-core (2×2.0 GHz Cortex-A75 & 6×1.8 GHz Cortex-A55)
GPU Mali-G52 MC2
Chipset Mediatek MT6769Z Helio G85 (12nm)
OS Android 12, MIUI 13 for POCO
Sensors Virtual proximity sensing
3.5mm jack Yes
بلندگو Yes
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2
Technology GSM / HSPA / LTE
3G bands HSDPA 850 / 900 / 2100
4G bands 1, 3, 5, 8, 40, 41
Speed HSPA, LTE
Positioning GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
USB microUSB 2.0, OTG
Radio FM radio, recording
NFC No
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band
SAR 0.87 W/kg (head) 0.77 W/kg (body)
Price 9,415
برچسب ها:
برای استفاده کردن از دستگاه های مختلف اپل مثل آیفون، آیپد یا مک بوک شما نیاز به یه اپل آیدی دارید که مراحل ساختش خیلی فرق خاصی با ساخت یه اکانت گوگل نداره، اما اکثریت دنبال اپل آیدی های پولی میگردن که تو بازار فروخته میشه و بی خیال ساختنش میشن. چرا؟ چون وقتی مراحل مختلف ساخت اکانت رو طی می کنید، شماره موبایل میخواد ولی چون ایران عزیزمون جز کشورهای تحریم شده توسط اپله شما نمیتونید شماره شخصی خودتون رو برای این مرحله انتخاب کنید. البته نیاز به ثبت یه آدرس هم دارید که با استفاده از آدرس های فیک میشه این مورد رو حل کرد ولی چون برای شماره همراه نیاز به وارد کردن کد تاییدیه که از طریق پیامک یا تماس ارسال میشه، نمیتونید یه شماره الکی رو مثل بخش آدرس وارد کنید.
اگه یه آشنایی خارج از کشور داشته باشید میتونید ازش کمک بگیرید و با شماره معتبر اکانتتون رو ثبت کنید ولی اگه شما با این دوستتون به مشکل بخورید یا بحثتون بشه ممکنه مشکلاتی برای اپل آیدی شما پیش بیاد و شما دیگه هیچ جوره به دستگاه خودتون دسترسی ندارید و باید هزینه های زیادی برای برگرداندن دستگاه به حالت اولیه بدید تا بتونید مجدد از گوشی یا آیپدتون استفاده کنید! به خاطر همین موضوع خیلی ها دنبال اکانت های از پیش آماده میرن و بی خیال دردسرهای ساخت اپل ایدی میشن. اما ما چند روش ساخت اپل آیدی رو جمع آوری کردیم تا کسانی که دوست ندارند هزینه الکی بدن (و میخوان تمامی اطلاعات امنیتی اکانت رو خودشون تعیین کنن و به این اطلاعات در صورت پیش اومدن مشکل دسترسی داشته باشند)، به راحتی و در عرض چند دقیقه بتونن یه اپل آیدی بسازن. در بعضی از این روش های ساخت نیازی به وارد کردن شماره تماس ندارید و بدون نیاز به هزینه های اضافی میتونید یه اپل آیدی مطمئن و شخصی سازی شده داشته باشید. با آموزش ساخت اپل آیدی تا انتهای این مقاله همراه موبونیوز باشید.
آموزش ساخت اپل آیدی (Apple ID)
ساخت اپل آیدی همونطور که گفتیم خیلی کار پیچیده و دشواری نیست اما الزامی کردن شماره همراه و تاییدش از طرف اپل باعث شده این کار کمی برای کاربران ایرانی که هم تحریم هستند و هم فیلتر کمی سخت بشه. میشه با خرید شماره مجازی معتبر و یا شماره مجازی رایگان به راحتی اپل ایدی بسازید و به یه سری امکانات اپل مثل استفاده از ایرتگ و هوم پاد که نیاز به فعال بودن تایید دو مرحله ای توسط شماره همراه داره، دسترسی داشته باشید. البته شاید نخوایید هزینه ای برای این کار بکنید و نیازی هم به امکاناتی که تایید دو مرحله ای به شما میده نداشته باشید، ولی برای امنیت بیشتر بهتره سراغ شماره مجازی های رایگان نرید و از روش های زیر که نیازی به شماره همراه برای ساخت اپل آیدی نداره استفاده کنید. البته با توجه به سیاست های اپل ممکنه بعضی از روش های زیر در آینده توسط اپل محدود و بسته بشه ولی در حال حاضر بدون مشکل میتونید از این روش های برای ساخت apple ID استفاده کنید.

ساخت apple id با استفاده از آیتونز (iTunes) بدون نیاز به شماره موبایل
اصلی ترین روش ساخت اپل آیدی با استفاده از سایت اپل انجام میشه که در اینجا شما نیاز به یه شماره همراه معتبر دارید ولی برای دور زدن این مشکل میتونید از برنامه آیتونز استفاده کنید. در گذشته فقط نسخه های قدیمی آیتونز امکان ساخت بدون شماره همراه رو به شما میدادن ولی انگار مشکل در نسخه های جدید برطرف شده و با نصب نسخه های جدید هم مشکلی در ساخت و استفاده بدون شماره همراه پیش نمیاد. با سرچ کردن در سایت های ایرانی یا خارجی میتونید این نسخه رو دانلود و روی سیستمتون نصب کنید. بعد از اجرای برنامه iTunes و قبول شرایط استفاده میتونید مراحل ساخت اپل آیدی رو شروع کنید.
- بعد از اجرای برنامه iTunes در نواری بالایی روی گزینه Account کلیک کنید و بعد از اون روی گزینه Sign In بزنید.
- در این مرحله یه پاپ آپ به شما نمایش میده که در سمت چپ و پایین روی گزینه Create New Apple ID کلیک کنید تا مراحل ساخت اپل آیدی رو انجام بدید.
- حالا به پنجره ابتدایی برنامه منتقل میشید که باید گزینه Continue رو بزنید. اگه با زدن این گزینه پنجره ای باز نشد و یا با کلیک کردن بر روی Create New Apple ID اتفاقی نیفتاد باید از ابزار تغییر آی پی (VPN) استفاده کنید و مجدد مراحل گفته شده رو طی کنید.
- اگر مراحل رو به درستی طی کرده باشید صفحه Create Apple ID برای شما نمایش داده میشه که باید ایمیل و پسورد خودتون رو در اینجا وارد کنید. به خاطر اینکه ایمیل نیاز به تایید داره بهتره از یه ایمیل معتبر که بهش دسترسی دارید استفاده کنید. در کادر Password هم باید رمز انتخابی خودتون رو وارد کنید که حداقل باید 8 کاراکتر باشه و باید ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و اعداد باشه و بهتر رمز مطمئن و طولانی رو ثبت کنید. در کادر Verify هم مجدد باید رمز انتخابی رو وارد کنید. در کادر کشویی Country / Region کشور United States رو انتخاب کنید و برای ادامه کار تیک گزینه Terms & Conditions رو برای موافقت با قوانین اپل بزنید و بعد روی گزینه Continue در پایین صفحه کلیک کنید.
- در صورت وارد کردن صحیح اطلاعات به صفحه Personal Information وارد میشید که باید اطلاعات شخصی خودتون رو وارد کنید. در بخش First Name نام کوچیک و در بخش Last Name نام خانوادگی خودتون رو وارد کنید. در گزینه Birthday هم باید تاریخ تولد خودتون رو به میلادی به ترتیب از سمت چپ ماه، روز و سال وارد کنید و اگه میخواید اطلاعات شما دقیق و صحیح باشه میتونید با یه سرچ در گوگل با عبارت تبدیل تاریخ شمسی به میلادی، تاریخ تولد میلادی خودتون رو پیدا کنید. در بخش Security Questions باید سه سوال امنیتی رو تعیین و پاسخ بدید که در صورتی که رمز عبور رو فراموش کردید یا دسترسی به ایمیل خودتون نداشتید میتونید برای بازیابی از اونها استفاده کنید و حتما سوال ها و جواب های وارد شده رو در جایی یادداشت کنید تا مشکلی در آینده براتون پیش نیاد. به خاطر اینکه تنوع سوال ها زیاده و جواب ها هم امنیتی میتونید برای پاسخ دادن به اونها از Google Translate استفاده کنید تا جواب صحیح رو در بخش Answer زیر هر سوال وارد کنید. بعد از تکمیل اطلاعات روی گزینه Continue در پایین صفحه کلیک کنید.
- در این مرحله باید اطلاعات بانکی و آدرس خودتون رو وارد کنید و باز هم به دلیل تحریم ها باید از اطلاعات جعلی برای این مرحله استفاده کنیم. در بخش Payment Method به خاطر دسترسی نداشتن به سیستم بانک جهانی روی گزینه None کلیک کنید. در بخش Biling Address باید یه آدرس جعلی مرتبط با کشور انتخابی در مرحله اول که ایالت متحده آمریکا است رو وارد کنید که شامل بخش های مختلفی مثل اسم خیابان، شهر و ایالت میشه. با سرچ کردن عبارت Fake Address Generator در گوگل میتونید کلی آدرس پیدا کنید که باید این موارد رو در فرم پر کنید.
Street Address
City / Town
State / Province / Region
Zip / Postal Code
Phone Number
Country
برای بخش شماره تلفن ثابت هم سه رقم اول کد شهر به حساب میاد و باید به صورت جدا در دو بخش وارد بشه. بعد از وارد کردن اطلاعات روی گزینه Continue در پایین صفحه کلیک کنید.
- در آخرین مرحله ساخت اپل آیدی باید ایمیل وارد شده توسط شما در صفحه Verify Your Apple ID تایید بشه و باید کدی که توسط اپل به ایمیل شما ارسال شده رو در بخش Enter Code وارد کنید. ایمیل دریافتی با نام Apple براتون ارسال میشه و اگه چیزی پیدا نکردید پوشه Spam رو هم چک کنید و اگه باز هم چیزی براتون ارسال نشد میتونید از گزینه Request a New Code استفاده کنید. بعد از وارد کردن کد ارسال روی گزینه Verify در پایین صفحه کلیک کنید.
- اگه تمامی مراحل رو درست انجام داده باشید و اطلاعات وارد شده مشکلی نداشته باشه به صفحه Apple ID Completed وارد میشید و میتونید از اپل آیدی خودتون که شامل ایمیل و پسورد وارد شده میشه روی دستگاه های اپلی خودتون استفاده کنید. در اینجا گزینه Continue رو بزنید تا مراحل ساخت به اتمام برسه. به این نکته هم دقت کنید که اگه روی دستگاه خودتون با گزینه Two-Step Authentication مواجه شدید به هیچ وجه اون رو فعال نکنید و از گزینه Don’t Upgrade استفاده کنید تا نیازی به وارد کردن شماره همراه نداشته باشید.
ساخت اپل آی دی با استفاده از وبسایت رسمی Apple (نیازمند شماره موبایل)
این روش که راحت ترین و مطمئن ترین روش برای ساخت اپل آیدی به حساب میاد و نیازی به برنامه و ابزار های خاصی نداره اما برای ساخت اپل آیدی حتما نیاز به شماره همراه دارید که یا میتونید از دوستان و آشنایان خارج از کشور خودتون کمک بگیرید و یا یه شماره مجازی اختصاصی برای خودتون تهیه کنید تا امنیت حساب کاربری شما بیشتر باشه و به راحتی به پیام های ارسالی دسترسی داشته باشید. از شماره های مجازی رایگان هم میتونید استفاده کنید ولی این روش خطرات امنیتی خیلی زیادی داره و احتمال دسترسی افراد دیگه به اطلاعات شما و از دست رفتن اکانت خیلی زیاده و اصلا توصیه نمیشه.
- برای استفاده از این روش ابتدا وارد سایت appleid.apple.com در مرورگر خودتون بشید و بعد روی گزینه Create Your Apple ID در بالای صفحه بزنید.
- در این مرحله باید اطلاعات کاربری و شخصی خودتون رو وارد کنید. در بخش های First Name و Last Name به ترتیب نام کوچک و نام خانوادگی رو وارد کنید. در بخش Birthday اطلاعات تاریخ تولد میلادی خودتون رو به ترتیب از سمت چپ ماه، روز و سال وارد کنید. برای وارد کردن صحیح اطلاعات میتونید با سرچ عبارت تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در گوگل استفاده کنید.
- در این بخش باید ایمیل که به عنوان اپل آیدی شما استفاده میشه رو به همراه رمز عبور خودتون وارد کنید. در بخش Email یک آدرس ایمیل معتبر که به اون دسترسی دارید رو وارد کنید چون در مراحل بعد برای تایید کردن این ایمیل نیاز به وارد کردن کد امنیتی دارید که به این حساب ارسال میشه. در بخش Password باید یه رمز عبور که حداقل از 8 کاراکتر تشکیل شده و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و اعداد باشه تشکیل بشه. در بخش Confirm Password هم مجدد باید رمز انتخاب شده رو وارد کنید.
- در این بخش باید پیش شماره کشور شماره همراه رو وارد کنید و در قسمت Phone Number هم شماره همراه رو وارد میکنید. همونطور که گفتیم میتونید از طریق سرچ گوگل به شماره های رایگان دسترسی پیدا کنید ولی این روش برای اپل آیدی اصلی شما اصلا پیشنهاد نمیشه و بهتره سراغ دوست و آشنا و یا خرید یه شماره همراه مجازی معتبر و انحصاری برید. اگه از شماره مجازی استفاده میکنید برای تایید این شماره در بخش Verify With گزینه Text Message رو انتخاب کنید چون اکثر شماره های مجازی از تماس صوتی پشتیبانی نمیکنن.
- در انتها هم کد کپچای دریافتی رو وارد کنید و در پایین صفحه رو گزینه آبی رنگ Continue کلیک کنید.
- در این مرحله باید ایمیل و شماره همراه وارد شده در مرحله قبل رو با وارد کردن کد دریافتی تایید کنید. در مرحله اول یه ایمیل برای شما با نام Apple ارسال میشه که باید کد رو در یه پاپ آپ وارد کنید و در صورت دریافت نکردن کد روی گزینه Send me a new code کلیک کنید. بعد از وارد کردن کد صحیح و تایید ایمیل با زدن دکمه Continue، باید کد ارسال شده به شماره همراه رو وارد کنید که از طریق پیامک ارسال میشه. اگه کد رو دریافت نکردید با زدن Didn’t get a code مجدد کد براتون ارسال میشه. بعد از وارد کردن کد دریافتی با کلیک بر روی Continue به مرحله وارد کردن اطلاعات پرداخت و آدرس میشید.
- در این مرحله باید اطلاعات پرداخت و آدرس رو ادیت کنید. بدون انجام این مراحل هم میتونید از اپل آیدی استفاده کنید ولی برای دانلود برنامه از اپ استور به مشکل میخورید. در بخش Payment & Shipping روی گزینه Edit کلیک کنید.
- در این بخش گزینه Country / Region رو ایالات متحده آمریکا( United States ) انتخاب کنید و در منوی کشویی عنوان Payment Method گزینه None رو انتخاب کنید. حالا در قسمت Billing Address باید یه آدرس در آمریکا رو وارد کنید که میتونید با سرچ کردن Fake Address Generator در گوگل به این آدرس های تقلبی دسترسی داشته باشید. که باید طبق گزینه های درخواستی موارد زیر رو پر کنید.
Street
City/Town
State / Province / Region
Zip / Postal Code
Phone Number
Country
- بعد از وارد کردن اطلاعات روی گزینه Save در بالای صفحه کلیک کنید تا تغییرات ایجاد شده اعمال بشه. حالا ساخت اپل آیدی شما به اتمام رسیده و بدون هیچ مشکلی میتونید در آیفون و یا آیپد خودتون از apple id ساخته شده، استفاده کنید.
ساخت apple ID با استفاده از طریق آیفون یا آیپد (بدون نیاز به شماره همراه)
با استفاده از این روش میتونید روی گوشی یا تبلت جدید اپلی خودتون یه اپل آیدی بسازید و اساس کار مثل روش قبلیه ولی نیازی به شماره همراه و تایید شماره نداره.
- وارد بخش تنظیمات گوشی یا تبلت بشید و گزینه Sign in to your iPhone / iPad رو در بالای صفحه انتخاب کنید.
- در اینجا گزینه Don’t have an Apple ID or forgot it در وسط صفحه رو لمس کنید و در پاپ آپ باز شده گزینه Create Apple ID رو انتخاب کنید.
- در بخش Name and Birthday شما باید اطلاعات شخصی خودتون رو وارد کنید که شامل اسم و تاریخ تولد میشه. در بخش های First Name و Last Name به ترتیب نام کوچک و نام خانوادگی رو وارد کنید. در بخش Birthday هم باید تاریخ تولد میلادی خودتون رو به ترتیب از سمت چپ ماه، روز و سال وارد کنید. برای به دست آوردن تاریخ تولد دقیق تون میتونید با سرچ تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در گوگل به اطلاعات صحیح دست پیدا کنید. بعد از وارد کردن اطلاعات گزینه Next در بالای صفحه رو لمس کنید.
- در این بخش باید یه آدرس ایمیل در قسمت Email وارد کنید. در اینجا نیازی به وارد کردن کد تایید برای ایمیل نیست ولی برای امنیت بیشتر در آینده بهتره از یه ایمیل شخصی و معتبر استفاده کنید. اگه ایمیل ندارید میتونید با انتخاب Don’t have an email address یه ایمیل تحت iCloud بسازید. بعد از وارد کردن اطلاعات گزینه Next در بالای صفحه رو انتخاب کنید.
- در این مرحله باید رمز عبور خودتون رو مشخص کنید که باید ترکیبی از حروف کوچیک، حروف بزرگ و اعداد باشه و حداقل 8 کاراکتر باشه و در کادر Password وارد کنید. بعد از تایید اون در کادر Verify روی دکمه Next در بالای صفحه بزنید و به مرحله بعدی برید.
- در این بخش باید شماره تماس رو به همراه کد کشور وارد کنید ولی نیازی به شماره همراه معتبر نیست. پیش شماره رو آمریکا انتخاب کنید و یه شماره فیک از طریق نت پیدا کنید و وارد کنید. در بخش Verify Using گزینه Text Message رو انتخاب کنید. با زدن گزینه Next به مرحله بعد میرید. با زدن Didn’t get a verification code یه پاپ آپ باز میشه که میتونید گزینه Verify Later رو انتخاب کنید و در پاپ آپ بعدی گزینه Continue رو بزنید.
- در این بخش به صفحه قوانین و مقررات اپل منتقل میشید که با زدن دکمه Agree در گوشه و پایین صفحه یه پاپ آپ برای شما باز میشه و مجدد با زدن Agree مراحل ساخت اپل آیدی به اتمام میرسه. منتظر بمونید تا اپل آیدی ساخته بشه و بعد با زدن Passcode اپل آیدی به دستگاه متصل میشه و فقط فعال سازی اون باقی میمونه.
- وارد بخش تنظیمات گوشی بشید و روی اپل آیدی ساخته شده ضربه بزنید. در این بخش روی Verify Email Address ضربه بزنید و در صفحه باز شده گزینه Send Code رو بزنید. به ایمیل خودتون مراجعه کنید و کد دریافتی در ایمیل ارسال شده از طرف اپل رو وارد کنید تا حساب کاربری شما فعال بشه.
- برای دانلود کردن برنامه ها از اپ استور شما نیاز به وارد کردن اطلاعات پرداخت و آدرس دارید. برای این کار وارد اپ استور بشید و یه برنامه رو انتخاب کنید و روی گزینه Get ضربه بزنید. در پاپ آپ باز شده گزینه Review رو انتخاب کنید. کشور رو بر روی ایالات متحده قرار بدید و تیک گزینه Agree to Terms and Conditions رو فعال کنید و در بالای صفحه گزینه Next رو بزنید.
- در این صفحه گزینه Payment Method رو روی None قرار بدید. در بخش Biling Name نام و نام خانوادگی خودتون رو وارد کنید و در بخش Biling Address از طریق سرچ در گوگل با عبارت Fake Address Generator یک آدرس جعلی آمریکا رو در این بخش وارد کنید. بعد از وارد کردن اطلاعات روی گزینه Next در بالای صفحه ضربه بزنید و در انتها با زدن گزینه Continue کار تمام میشه و میتونید از تمامی امکانات گوشی استفاده کنید.
ساختن اپل ای دی با استفاده از اپ استور (نیازمند شماره موبایل)
از طریق دستگاه آیفون میتونید در اپ استور هم یه اپل آیدی بسازید که تا حدودی شبیه به قسمته قبله و برای ساخت نیاز به شماره همراه معتبر دارید تا بتونید کد تایید رو دریافت کنید.
- اول وارد اپ استور (App Store) روی گوشی بشید و روی آیکون حساب کاربری که در بالای صفحه به صورت یه دایره آبی قرار گرفته بزنید.
- در اینجا گزینه Create New Apple ID در وسط صفحه رو بزنید.
- در اینجا باید ایمیل و رمز عبور خودتون رو وارد کنید. چون نیاز به دریافت کد تایید برای ایمیل هم وجود داره از یه ایمیلی که به اون دسترسی دارید و میتونید کد ارسالی رو مشاهده کنید استفاده کنید و در کادر Email اون رو وارد کنید. برای رمز عبور هم باید یه رمز حداقل 8 کاراکتری که دارای حروف بزرگ، کوچیک و اعداد باشه رو انتخاب کنید و در کادر Password وارد کنید. این رمز رو مجدد باید در کادر Verify وارد کنید. در وسط صفحه کشور رو United States انتخاب کنید و تیک Agree to Terms and Conditions که قوانین اپل هست رو بزنید و بعد گزینه Next در بالای صفحه رو لمس کنید.
- در این مرحله باید آدرس و اطلاعات پرداخت خودتون رو وارد کنید. در بخش Payment Method گزینه None رو انتخاب کنید و در بخش Address باید یه آدرس جعلی آمریکا رو وارد کنید. برای پیدا کردن آدرس میتونید با سرچ کردن Fake Address Generator در گوگل گزینه های مختلفی رو پیدا کنید و در اینجا با توجه به خیابان، شهر و ایالت و زیپ کد وارد کنید.
- در این مرحله باید شماره تماسی که امکان دریافت پیامک رو داشته باشه در کادر Phone Number وارد کنید. برای شماره تماس میتونید از گزینه های پولی، دوستان و آشنایان و یا شماره های مجازی رایگان در اینترنت استفاده کنید ولی برای بحث امنیت و پیش نیومدن مشکل در آینده و لاک نشدن گوشی بهتره از یه شماره تماس معتبر و انحصاری استفاده کنید. برای نوع تایید هم گزینه Text Message رو در بخش Verify Using انتخاب کنید تا از طریق پیامک بتونید حسابتون رو فعال کنید.
- در این مرحله باید کدهای تاییدی که به ایمیل و شماره تماس شما ارسال میشه رو وارد کنید تا اکانت با موفقیت تایید بشه. اگه کدهای وارد شده صحیح باشه به صفحه Apple ID Completed منتقل میشید که نشون دهنده تموم شدن مراحل ساخت اپل آیدیه و دیگه میتونید بدون مشکل از گوشی و یا تبلتون استفاده کنید.
ساخت اپل آیدی با استفاده از اپل موزیک روی اندروید (بدون نیاز به شماره تماس)
اگه برای ساخت اپل آیدی نه به کامپیوتر یا لپ تاپ دسترسی و نه میتونید روی آیفون یا آیپد این مراحل رو انجام بدید، این روش راه دست شماست و به راحتی با یه گوشی یا تبلت اندرویدی و بدون نیاز به شماره تماس مجازی یا حقیقی میتونید اپل آیدی رو در چند مرحله و به راحتی بسازید.
- اول اگه برنامه اپل موزیک روی گوشی شما نصبه میتونید بیخیال این مرحله بشید و برید سراغ مرحله بعدی، در غیر این صورت وارد برنامه گوگل پلی بشید یا از سایت های دانلود اپلیکیشن غیر رسمی برنامه Apple Music رو دانلود کنید. حتما حواستون باشه که برنامه خود اپل باشه و اشتباهی برنامه های فیک و شبیه رو نصب نکنید. برای کار کردن صحیح این برنامه هم نیاز به ابزارهای تغییر آی پی دارید.
- اگه اولین بار وارد برنامه بشید، قوانین و ضوابط اپل رو به شما نمایش میده که با زدن روی گزینه Agree در پایین صفحه به بخش بعد برید. در اینجا با زدن دکمه قرمز Continue به صفحه بعدی میرید. یه پاپ آپ با عنوان Diagnostics به شما نمایش داده میشه که میتونید با انتخاب گزینه Don’t Send به مرحله بعدی برید و هیچ اطلاعاتی در اختیار اپل نذارید. بعد از بسته شدن پاپ آپ، صفحه خرید اشتراک اپل به شما نمایش داده میشه که با زدن دکمه ضربدر در بالا و سمت چپ به برنامه وارد میشید.
- حالا در صفحه اصلی یا Browse برنامه اپل موزیک قرار دارید و با زدن سه نقطه در بالای صفحه گزینه Settings رو انتخاب کنید تا وارد تنظیمات برنامه بشید.
- اینجا بخش های مختلفی مثل تم و انیمیشن های برنامه دیده میشه که با اونا کاری نداریم و با زدن اولین گزینه به نام Sign-in مراحل ساخت اپل آیدی رو شروع میکنیم.
- حالا به صفحه Sign in with your Apple ID منتقل میشید که با زدن گزینه آخر به نام Create an Apple ID وارد مراحل بعدی میشید.
- در این بخش باید اطلاعات شخصی مثل نام و سال تولد و ایمیل و رمز عبور خودتون رو وارد کنید. در بخش Apple ID یه ایمیل معتبر که به اون دسترسی دارید رو وارد کنید چون در مراحل بعدی نیاز به کد تایید دارید و در آینده برای تغییرات و یا در صورت فراموشی رمز عبور به اون نیاز دارید. در بخش Password باید یه رمز حداقل 8 کاراکتری که در اون حروف بزرگ، حروف کوچک و اعداد به کار رفته باشه رو وارد کنید. در کادرهای First name و Surname به ترتیب باید اسم کوچیک و نام خانوادگی خودتون رو وارد کنید. در کادر Date of Birth هم میتونید تاریخ تولد خودتون رو به تاریخ میلادی وارد کنید که به ترتیب ماه، روز و ساله. برای وارد کردن تاریخ دقیق میلادی هم میتونید با سرچ تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در گوگل به راحتی این کار رو انجام بدید. در بخش Country / Region هم باید کشورتون رو انتخاب کنید و بهتره از کشوری که در گوگل پلی تعیین کردید استفاده کنید تا مشکل خطا در مرحله آخر ایجاد نشه. بعد از زدن تیک گزینه Agree to Terms and Conditions روی گزینه Next در پایین صفحه بزنید تا به مرحله بعدی برید.
- حالا باید کد 6 رقمی ارسالی توسط اپل رو که به ایمیل شما با نام Apple ارسال شده در بخش Code وارد کنید و بعد روی گزینه Continue در پایین صفحه بزنید. اگه کد ارسالی رو به درستی وارد کرده باشید مراحل ساخت اپل آیدی به اتمام میرسه و میتونید از ایمیل و رمز به راحتی روی دستگاه های اپلی خودتون استفاده کنید.
جمع بندی
تو این مقاله سعی کردیم روش های مختلف ساخت اپل آی دی رو مرحله به مرحله به زبان ساده توضیح بدیم. اگه شماره موبایل های ایران تحریم نبود برای ساخت apple ID انقدر داستان نداشتیم اما چه میشه کرد؟! اگه شما روش دیگه ای برای ساخت اکانت اپل سراغ دارید رو توی قسمت نظرات بگید تا بقیه هم استفاده کنن. خیلی مخلصیم!
برچسب ها: